Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Celebration: Detox je relaties

7 april 2019 @ 11:00 - 13:00

Detox thee, detox … , etc. Deze dingen zijn helemaal “in” maar in hoeverre veranderen deze dingen ons echt? In hoeverre raken deze zaken onze ziel, ons hele zijn?

Tijdens de Celebrations dit voorjaar gaan we op avontuur om te ontdekken of we kunnen “detoxen” op een manier die net een laag dieper gaat. Het idee van deze nieuwe serie “Soul detox” komt uit een boek van Craig Groeschel. We gaan vanuit de aloude teksten van de bijbel op zoek naar een levensstijl waarin onze ziel meer ruimte krijgt het leven zoals het bedoeld is in en uit te ademen.

Deze ochtend gaat het over ingewikkelde relaties / menselijke contacten die een verstorend effect kunnen hebben op ons leven. Hoe ga je om met die relaties die je leven zuur maken of je als persoon heel erg raken? We gaan samen op ontdekking hoe je een goede houding kunt vinden in deze contacten.

Tijdens Celebrations is er veel ruimte voor interactie, creativiteit en reflectie gevolgd door een maaltijd. Geschikt voor alle leeftijden. Voor een deel van de samenkomst is er een apart kinderprogramma en er zijn verschillende keuzemogelijkheden in activiteiten (reflectief, interactief en creatief).

Je bent hartelijk welkom vanaf 10.45 uur voor een relaxte start met koffie, muntthee of limonade. Om (of net na) 11 uur start het programma.

Gegevens

Datum:
7 april 2019
Tijd:
11:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Verhalenhuis Belvedere
Rechthuislaan 1
Rotterdam, 3072LB
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
7 april 2019
Tijd:
11:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Verhalenhuis Belvedere
Rechthuislaan 1
Rotterdam, 3072LB
+ Google Maps