Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Celebration: Detox your mind

12 mei 2019 @ 11:00 - 13:00

Detox thee, detox … , etc. Deze dingen zijn helemaal “in” maar in hoeverre veranderen deze dingen ons echt? In hoeverre raken deze zaken onze ziel, ons hele zijn?
 
Tijdens de Celebrations dit voorjaar gaan we op avontuur om te ontdekken of we kunnen “detoxen” op een manier die net een laag dieper gaat. We gaan vanuit de aloude teksten van de bijbel op zoek naar een levensstijl waarin onze ziel meer ruimte krijgt het leven zoals het bedoeld is in en uit te ademen.
 
Deze ochtend gaat het over je gedachten. Welke gedachten schieten er door je hoofd en wat doen die gedachten met je? Hoe zorg je ervoor dat je gedachten je verder helpen in plaats van belemmeren? We gaan samen op ontdekking hoe je af kunt rekenen met gedachten waar je vanaf wilt en hoe je andere gedachten juist meer invloed kan laten krijgen.
 
Tijdens Celebrations is er veel ruimte voor interactie, creativiteit en reflectie gevolgd door een maaltijd. Geschikt voor alle leeftijden. Voor een deel van de samenkomst is er een apart kinderprogramma. Dit keer is er een bijzonder leuke activiteit onder begeleiding van kunstenaar Eva en ook voor de volwassenen zijn er verschillende keuzemogelijkheden in activiteiten (reflectief, interactief en creatief).
 
Je bent hartelijk welkom vanaf 10.45 uur voor een relaxte start met koffie, muntthee of limonade. Om (of net na) 11 uur start het programma.

Gegevens

Datum:
12 mei 2019
Tijd:
11:00 - 13:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Verhalenhuis Belvedere
Rechthuislaan 1
Rotterdam, 3072LB
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
12 mei 2019
Tijd:
11:00 - 13:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Verhalenhuis Belvedere
Rechthuislaan 1
Rotterdam, 3072LB
+ Google Maps