Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Celebration: Detox your Soul

3 maart 2019 @ 11:00 - 13:00

Detox thee, detox … , etc. Deze dingen zijn helemaal “in” maar in hoeverre veranderen deze dingen ons echt? In hoeverre raken deze zaken onze ziel, ons hele zijn?

Tijdens de Celebrations dit voorjaar gaan we op avontuur om te ontdekken of we kunnen “detoxen” op een manier die net een laag dieper gaat. Het idee van deze nieuwe serie “Soul detox” komt uit een boek van Craig Groeschel. We gaan vanuit de aloude teksten van de bijbel op zoek naar een levensstijl waarin onze ziel meer ruimte krijgt het leven zoals het bedoeld is in en uit te ademen. Daarbij kijken we ook hoe we “de giftige dampen” die onze ziel vervuilen beter kunnen onderkennen.

Deze ochtend gaat het over angsten die ons leven vertroebelen al zijn we ons daar niet altijd even bewust van. Waar ben jij ten diepste bang voor? Fear of missing out? De angst iets of iemand te verliezen die je kostbaar is? De angst dat je door de mand zult vallen als het erop aankomt? We gaan samen op zoek naar inspiratie om vrijer in het leven te komen te staan.

Tijdens Celebrations is er veel ruimte voor interactie, creativiteit en reflectie gevolgd door een maaltijd. Geschikt voor alle leeftijden. Voor een deel van de samenkomst is er een apart kinderprogramma en er zijn verschillende keuzemogelijkheden in activiteiten (reflectief, interactief en creatief).

Je bent hartelijk welkom vanaf 10.45 uur voor een relaxte start met koffie, muntthee of limonade. Om (of net na) 11 uur start het programma.

Gegevens

Datum:
3 maart 2019
Tijd:
11:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Verhalenhuis Belvedere
Rechthuislaan 1
Rotterdam, 3072LB
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
3 maart 2019
Tijd:
11:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Verhalenhuis Belvedere
Rechthuislaan 1
Rotterdam, 3072LB
+ Google Maps