Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Celebration: “Kopje onder. Een nieuwjaarsduik!”

6 januari 2019 @ 11:00 - 13:00

Het nieuwe jaar is begonnen en we zien een nieuw jaar tegemoet. Hoe begin jij het nieuwe jaar? Tijdens de Celebration vinden we Jezus helemaal onderwater. We lezen uit het evangelie van Mattheus (3:13-17) en zien dat Jezus – voordat hij de meest cruciale fase van zijn leven ingaat – gedoopt wil worden. Hij gaat helemaal onder water om vervolgens weer boven te komen.

Wat betekent dit verhaal voor ons en wat kunnen wij hiermee aan het begin van een nieuw jaar? Hans van Dolder neemt ons mee op ontdekkingstocht en we kijken daarbij ook naar een Christusbeeld onderwater bij de kust van Italiaanse dorpje San Fruttuoso.

Een Celebration met ruimte voor interactie, creativiteit en reflectie gevolgd door een maaltijd. Tijdens de Celebration wordt er ook een kindje gedoopt. Geschikt voor alle leeftijden.

Voor een deel van de samenkomst is er een apart kinderprogramma en er zijn verschillende keuzemogelijkheden in activiteiten (reflectief, interactief en creatief). We sluiten af met een eenvoudige lunch (verzorgd door Verhalenhuis Belvédère).

Gegevens

Datum:
6 januari 2019
Tijd:
11:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Verhalenhuis Belvedere
Rechthuislaan 1
Rotterdam, 3072LB
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
6 januari 2019
Tijd:
11:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Verhalenhuis Belvedere
Rechthuislaan 1
Rotterdam, 3072LB
+ Google Maps