Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Celebration: Het materialisme voorbij?

4 maart 2018 @ 11:00 - 13:00

Geld maakt niet gelukkig zeggen velen, maar ondertussen bepaalt het vaak wel voor een belangrijk deel hoe we in het leven staan. Waar zit jij aan vast? En wat belemmert jou om een weg te gaan die er toe doet waarbij je werkelijk geluk ervaart?

In een thema-serie met verrassende ontmoetingen van heel verschillende mensen met Jezus zien we deze keer hoe Jezus een jonge man ontmoet die als materialist door het leven gaat. We verbinden belangrijke vragen van deze jonge man van toen aan belangrijke vragen van ons als mensen nu (Matteüs 19:16-26).

Een Celebration met ruimte voor interactie, creativiteit en reflectie gevolgd door een maaltijd. Geschikt voor alle leeftijden.

Voor een deel van de samenkomst is er een apart kinderprogramma en er zijn verschillende keuzemogelijkheden in activiteiten (reflectief, interactief en creatief). Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om samen met kunstenaar Eva een “anti-materialistisch kunstwerk” te maken. We sluiten af met een eenvoudige lunch (verzorgd door Verhalenhuis Belvédère).

Gegevens

Datum:
4 maart 2018
Tijd:
11:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Verhalenhuis Belvedere
Rechthuislaan 1
Rotterdam, 3072LB
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
4 maart 2018
Tijd:
11:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Verhalenhuis Belvedere
Rechthuislaan 1
Rotterdam, 3072LB
+ Google Maps