Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Celebration Pinksteren

20 mei 2018 @ 12:00 - 14:00

Vandaag is Pinksteren!

Zin in een feestje op Katendrecht? Kerk op de Kop organiseert het pinksterfeest. Op eerste Pinksterdag 20 mei in het Verhalenhuis Belverdere van 12:00 tot 14:00 (Let op: dus een uur later dan we meestal bij elkaar komen).

Dit keer mét springkussen, samen schilderen, schminken, zelf je eigen popcorn bakken en er achterkomen waarom Pinksteren een feest is. Er is een eenvoudige lunch verzorgd door het Verhalenhuis.

De tweede helft van de bijeenkomst is buiten dus voel je vrij je eigen picknickkleed, opblaasbank, luchtbed, klapstoel of paarse opblaaskrokodil en dergelijke mee te nemen.

Na een gezamenlijke opening waarbij je eventjes letterlijk water zult zien branden… hebben de kinderen en volwassenen hun eigen moment waarop we een stuk verdieping zoeken. Wat is Pinksteren? Wat is de Heilige Geest? Een soort kracht of steun of toch wat anders? Daarna zijn er mogelijkheden voor stille reflectie in de ruimte boven bij het Verhalenhuis terwijl er buiten een aantal activiteiten zullen zijn in de vorm van een mini-festival wat ook ontzettend leuk zal zijn voor de kinderen en waar het eten ook zal zijn.

 

Gegevens

Datum:
20 mei 2018
Tijd:
12:00 - 14:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Verhalenhuis Belvedere
Rechthuislaan 1
Rotterdam, 3072LB
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
20 mei 2018
Tijd:
12:00 - 14:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Verhalenhuis Belvedere
Rechthuislaan 1
Rotterdam, 3072LB
+ Google Maps