,

Celebration- Jezus meer dan een bijzonder mens?!

Deze zonnige zondagmorgen begon met een wel heel spannend experiment in Koffiehandel Pretoria Espressobar! Zich voordoende als waar scheikundige, toverde Pastor Pionier Hendrik Klaver een beker vies water, dat symbool stond voor zonde, om in schoon water toen er een scheutje uit het glas ‘ Jezus’  bijkwam. Dit beeld was de aftrap voor een interessante ochtend over de missie van Jezus op deze wereld. ‘Jezus kwam om te dopen met de Heilige Geest’, een prikkelend onderwerp waar je op verschillende manieren mee aan de slag kon gaan, zowel in de Koffiehandel Pretoria Espressobar als bij Niffo Galerie.

Er ontstonden interresante gesprekken tijdens de discussie, maar er was tegelijkertijd ook de kans om in stilte te reflecteren. Zo was er o.a. de mogelijkheid te luisteren naar muziek of een stukje bezinning door een ‘ vieze steen’  in water te laten zakken en er een schone voor terug te nemen. Dit als symbool van onze oude vieze dingen afleggen bij Jezus, en de start van het nieuwe leven met en dankzij Jezus. De kids hebben tijdens hun eigen activiteit een paspoort gemaakt.

We sloten de ochtend af met een heerlijke lunch, verzorgd door de heren van de Koffiehandel Pretoria Espressobar. Tijd voor ontmoeting, gezelligheid en nog meer goede gesprekken. Kortom, een zonnige zondagmorgen met prachtige mensen, mooie gesprekken en bijzondere ontmoetingen.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust eens contact op, of kom naar onze volgende Celebration van zondag 3 Juli of een van onze andere activiteiten!