De handen uit de mouwen!

Verschillende mensen in de wijk gaven aan dat ze graag eenmalig of vaker samen met anderen iets voor hun buurt of dichtbijgelegen wijk zouden willen betekenen door een middagje de handen uit de mouwen te steken.

Kerk op de Kop gaat daarom maandelijks mét andere organisaties en wijkbewoners een activiteit organiseren waarbij dit mogelijk wordt. Activiteiten waarbij je zelf kunt kiezen of je eenmalig of vaker meedoet en waarbij je zowel alleen als samen met je vrienden en / of kinderen kunt meedoen.

We gaan aan de slag met de volgende thema’s:

  • Groen in de wijk – Aan het werk in de kruidentuin van de Rotterdamse Munt en helpen hun een paar stevige klussen op te pakken waar ze normaal gesproken niet aan toe komen.
  • Voedsel voor iedereen – Gezellig samen koken met wijkbewoners voor andere wijkbewoners die het wat minder hebben in de wijk. Dit doen we in samenwerking met House of Hope Katendrecht.
  • Buurt activiteiten: We helpen mee bij het buurtfeest in het Spoorweghavenpark die georganiseerd wordt door Buurt Bestuurt maar we organiseren ook een Ruilbeurs in de wijk.

Voor meer informatie download de flyer (in pdf-formaat) met alle Kerk op de Kop Doet activiteiten in 2016: Kerk op de Kop Doet.