Wil jij van betekenis zijn op Zuid?
Wil je nieuwe mensen op Kop en Kaap ontmoeten?
En kan je hiervoor een middag in het weekend vrij maken?

Kerk op de Kop organiseert verschillende activiteiten waarbij je (eenmalig of vaker) samen met anderen iets voor je buurt of dichtbijgelegen wijk betekent door de handen uit de mouwen te steken.

Kom alleen, samen met je vrienden en / of kinderen!

Zaterdag 24 november wordt er een kookactie georganiseerd in het Verhalenhuis door Kerk op de Kop voor wijkbewoners van Katendrecht en de Kop van Zuid.

Wat ga je doen? Je bereidt samen een 3-gangen menu, voor anderen uit de wijk die een extraatje kunnen gebruiken. Je kookt onder leiding van Paola, ‘chef keuken’ van het Verhalenhuis. Gezellig met wijkbewoners voor wijkbewoners. De maaltijden worden bij de mensen thuisbezorgd. Ook hieraan kun je meehelpen. Natuurlijk is er gelegenheid om te proeven van wat jezelf hebt gekookt.

We werken samen met House of Hope, een maatschappelijke organisatie die actief is op Katendrecht en omgeving. Zij hebben overzicht over wie deze maaltijden kunnen gebruiken.

Lijkt je dit leuk? Geef je hier op, mail naar Christa op  christa@kerkopdekop.nl of neem contact op met Hendrik via 06 4695 4046. Welkom!

Meld je aan om te helpen op zaterdag 24 november 2018 met de kookactie in het Verhalenhuis.