Kerk op de Kop

Met elkaar vieren

Vieren

Het leven dat we ontvangen en leven mag gevierd worden! Dit doen we bij Kerk op de Kop meestal in het weekend.

De Celebration is een inspirerende viering met ruimte voor interactie, creativiteit en reflectie gevolgd door een maaltijd. De Celebrations zijn geschikt voor alle leeftijden en vinden (meestal) plaats op de eerste zondag van de maand. Een leuke plek om kennis te maken met Kerk op de Kop en mensen die daarbij betrokken zijn.

Door middel van korte prikkelende bijdrages, muziek en verschillende creatieve activiteiten gaan we aan de slag met vragen die ons allemaal raken. Voor een deel van de samenkomst is er een apart kinderprogramma en er zijn verschillende keuzemogelijkheden in activiteiten (reflectief, interactief en creatief). We sluiten af door samen te eten.

Tijdens onze Stilteviering komen we bij elkaar voor een tijd van reflectie. Tijdens deze vieringen is er veel tijd voor stilte. Een rustmoment om opnieuw balans te vinden, ruimte te nemen voor zingeving en je te laten inspireren door het evangelie.

We vieren ook Kerstfeest en Pasen met de wijk en grijpen ook andere gelegenheden aan om te vieren waarbij we meestal de samenwerking zoeken met anderen.