, ,

Kerst op Kaap en Kop

Zaterdag 17 december bij het Verhalenhuis Belvedere op Katendrecht

Op zaterdag 17 december is er weer een nieuwe Kerk op de Kop Doet activiteit waarbij je samen met anderen de handen uit de mouwen kunt steken om van betekenis te zijn voor de mensen om ons heen. Dit keer koken we bij het Verhalenhuis Belvedere op Katendrecht een heerlijke maaltijd. We bezorgen deze maaltijden bij een aantal adressen in de wijk waarvan van House of Hope heeft aangegeven dat ze wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken en dit zullen waarderen. Dit is vanaf 15 uur tot 17.30 uur.

Op zaterdag 17 december is aansluitend daarop (van 17.30 uur tot 19.30 uur) een informeel kerstfeest voor de wijk in het Verhalenhuis met eten, muziek, creativiteit en het kerstverhaal waarbij de kinderen zich kunnen verkleden tot herders, engelen, etc.

Vrijdag 23 december bij de Entrepot-haven op de Kop van Zuid

Op vrijdag 23 december is er tussen 16 uur en 21 uur bij het Entrepot een “Kerst aan de Maas” evenement georganiseerd door verschillende ondernemers en organisaties in de wijk waaronder Kerk op de Kop. U treft ons op de kerstmarkt met een “Kop van jut” waar verder ook lekker warm eten en drinken zal zijn, een levende kerststal, een koor wat vanaf een boot kerstliederen zingt, etc.

Wil je een bijdrage leveren of meer weten? Neem dan even contact op met Hendrik Klaver (06 46 95 40 46 of hendrik@kerkopdekop.nl).