Pasen

Graag willen we je uitnodigen om zaterdag 15 april samen met anderen van de Kop en de Kaap Pasen te komen vieren op de Kaap.

Op zaterdagmiddag gaan we om 15.30 uur met de kinderen paaseieren zoeken in het Buizenpark op Katendrecht. We verzamelen bij de speeltoestellen in het Buizenpark. Dit is het park dichtbij het Verhalenhuis (Rechthuislaan 1) waar ook de aanlegsteiger is waar de Aqualiner tot 10 april als halte gebruik van maakt.

Om 16.00 uur is er een Celebration voor de Kop en de Kaap in het Verhalenhuis Belvédère (Rechthuislaan 1, Katendrecht). Dit is een café-style Celebration met veel ruimte voor ontmoeting en verdieping.

Iedereen kan zich vrij bewegen in de ruimte waar van alles gebeurt:
– Paul en Ilse Cherryseed treden op en zorgen voor Live Muziek.
– Kunstenaar Inge Hutten nodigt je uit om creatief met de handen bezig te gaan. Gaandeweg ontstaat er een (kunst)installatie met de verschillende delen van het Paasverhaal (Easter Garden).
– Het Verhaal van Pasen met een korte en prikkelende reflectie.
– Een deel van de ruimte is ingericht voor reflectie en (creatieve vormen van) gebed.

Dit wordt (na 17.00 uur) gevolgd door een warme maaltijd verzorgd door één van de huiskoks van het Verhalenhuis. Het is de bedoeling rond 17.45 uur af te ronden zodat het om 18 uur afgelopen is. Hiervoor wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

We werken bij dit wijkfeest samen met LEEF!. Zij verzorgen de kunst workshop en zij zullen mogelijk ook met een groepje jongeren waar zij contact mee hebben, aanwezig zijn.

Je wordt hartelijk uitgenodigd om alleen of samen met iemand anders die je goed of minder goed kent te komen. We waarderen het ontzettend als je uiterlijk woensdag 12 april even kunt laten weten dat je van plan bent te komen zodat we hier in de catering rekening mee kunnen houden. Voor meer informatie neem contact op met Hendrik Klaver ([email protected] of 06 46954046) .

Kom je ook? Het zou erg leuk zijn j(ulli)e te zien!!

Mail ons