Startdag Sions / Rehoboth Krimpen a/d Ijssel

Afgelopen zaterdag, 21 september, hebben wij de startdag verzorgd voor de Sions / Rehobothkerk Krimpen a/d IJssel.

Het was deze dag heerlijk zonnig weer wat zeer prettig was aangezien de vervoermiddelen deze middag de fiets en de boot waren. Na een mooie en voorspoedig verlopen fiets- en boottocht werd de groep, 27 man en vrouw sterk, warm verwelkomd. Onder het genot van een hapje en een drankje heeft Hendrik een presentatie gegeven over Het Project op Zuid – Kerk op de Kop: waar komen we vandaan, waar staan we nu en waar willen we naartoe.

Na de presentatie zijn we verdeeld over 2 groepen naar buiten gegaan voor een rondleiding op de Kop van Zuid. Na afloop van de rondwandeling was het weer tijd voor de groep om te gaan om op tijd bij de boot te zijn en bij terugkomst in Krimpen a/d IJssel te genieten van een heerlijke barbecue.

We hebben vanuit de groep enthousiaste reacties gekregen over het Project op Zuid en de middag zelf. Al met al een geslaagde middag!

Ook geïnteresseerd om met een groep mensen op deze manier kennis te maken met Het Project op Zuid – Kerk op de Kop? Neem dan contact met ons op: hendrik@hetprojectopzuid.nl of 06-15139978.